Nyhedsbrev og webinars

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrev og webinars fra voksenuddannelse.dk. De er målrettet dig, der arbejder med voksen- og efteruddannelse.  

Både nyhedsbrevet og de aktuelle webinars handler om initiativerne under "En Indgang til VEU-systemet" under Trepartsaftale III om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig, sender vi dig mindst fire gange om året nyt om: 

  • Udviklingen af voksenuddannelse.dk og efteruddannelse.dk
  • Vejledningstilbuddet til voksne og virksomheder i eVejledning

Nyhedsbrevet er for dig, der arbejder med voksen- og efteruddannelse. Det kan fx være i en fagforening, på et uddannelsessted, i en virksomhed, på et jobcenter eller i en interesseorganisation.

For at kunne sende dig nyhedsbreve har vi brug for dit samtykke til vores persondatapolitik for nyhedsbreve.

Tilmelding til nyhedsbrev

* skal udfyldes
Samtykke til behandling af persondata *

Webinars

For jobcentre, A-kasser, fagforeninger, tillidsrepræsentanter og uddannelsessteder

Der afholdes løbende webinarer om initiativerne under Én indgang til VEU-systemet. Disse webinarer er målrettet ansatte i jobcentre, A-kasser, fagforeninger og uddannelsessteder, der udbyder voksenuddannelse.

Der vil være fokus på, hvordan voksenuddannelse.dk og eVejledning kan bruges i dit arbejde.

Se planlagte webinars for:

Et webinar er en digital mødeform. Mødet foregår i et online rum, hvor en vært holder en præsentation og deler sin skærm med deltagerne. Undervejs kan deltagerne kommunikere skriftligt og stille spørgsmål til værten i en chat.

Det eneste du skal bruge for at deltage i et webinar, er en computer eller en tablet, som har lyd og internetadgang. Du skal tilmelde dig på forhånd.